Promocje
Aftershokz Trekz Titanium słuchawki kostne Czerwone
Aftershokz Trekz Titanium słuchawki kostne Czerwone
379,00 zł 299,00 zł
Aftershokz Trekz Titanium słuchawki kostne Czarne
Aftershokz Trekz Titanium słuchawki kostne Czarne
379,00 zł 299,00 zł
szt.
Aftershokz Trekz Air Grey Słuchawki kostne
Aftershokz Trekz Air Grey Słuchawki kostne
549,00 zł 399,00 zł
szt.
Aftershokz Trekz Air Green Słuchawki kostne
Aftershokz Trekz Air Green Słuchawki kostne
549,00 zł 399,00 zł
szt.
Aftershokz Trekz Air Midnight Blue Słuchawki kostne
Aftershokz Trekz Air Midnight Blue Słuchawki kostne
549,00 zł 399,00 zł
szt.
Torba Peak Design Everyday Sling 10L Black Czarny
Torba Peak Design Everyday Sling 10L Black Czarny
599,00 zł 539,00 zł
szt.
Torba Peak Design Everyday Sling 10L Ash Popielaty
Torba Peak Design Everyday Sling 10L Ash Popielaty
599,00 zł 539,00 zł
szt.
Torba Peak Design Everyday Sling 5L Ash Popielaty
Torba Peak Design Everyday Sling 5L Ash Popielaty
399,00 zł 359,00 zł
szt.
Torba Peak Design Everyday Sling 10L Charcoal Popielaty
Torba Peak Design Everyday Sling 10L Charcoal Popielaty
599,00 zł 539,00 zł
szt.
Torba Peak Design Everyday Sling 5L Sage Zielony
Torba Peak Design Everyday Sling 5L Sage Zielony
399,00 zł 359,00 zł
szt.
Torba Peak Design Everyday Sling 5L Black Czarny
Torba Peak Design Everyday Sling 5L Black Czarny
399,00 zł 359,00 zł
szt.
Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www.rbl24.pl

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług www.rbl24.pl poprzez Serwis.

  1. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest firma P.H.U. RBL z siedzibą w Krakowie, 30-823, ul. Muzyków 6. NIP: 679-251-35-10, REGON: 120463253

  2. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

  3. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

  4. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

    a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
    b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

  5. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika niezbędne do realizacji zamówienia.

    a) Od osób prywatnych: imię, nazwisko, adres dostawy, numer telefonu, adres email.
    b) Od firm: nazwa firmy, adres siedziby, nip, telefon, email

  6. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego.

  7. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

  8. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

  9. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

  10. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.rbl24.pl Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

  11. Organem nadzorczym wobec Sklepu internetowego w zakresie danych osobowych jest: Urząd Ochrony Danych Osobowych ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa. Posiada Pani/Pan ma prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.

  12. W sprawach nieuregulowanych regulaminem zastosowanie mają postanowienia Kodeksu cywilnego i odpowiednich ustaw prawa polskiego, a także prawa Unii Europejskiej, w szczególności RODO (Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

P.H.U. RBL
ul. Bieżanowska 38, 30-812 Kraków

zobacz na mapie >>

 

Poniedziałek-piątek, godz. 11:00-18:00

   +48 501 604 959
   biuro@rbl24.pl

Informacje

 

Dlaczego my?

 

   Posiadamy ponad 10 lat doświadczenia w branży fotograficznej oraz video

 

   90% oferowanych produktów posiadamy na magazynie

 

   Mamy ponad 100 tys. udanych transakcji

 

   99.8% zadowolonych klientów

Płatności imoje

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl